Des d’un primer moment, Puchol II i Monrabal van aparéixer en totes les quinieles com aspirants al títol. És normal perquè són els finalistes de l’anterior edició, una parella que ha demostrat estar perfectament acoblada i, sobretot, compta amb la presència del número u.

Els pronòstics s’estan complint. Fins i tot són els únics que han guanyat totes les partides. Però, atenció, perquè demà es creuaran amb dos il·lustres veterans amb fam de victòries. No cal incidir en el currículum de Genovés II i Salva i les seues exitoses carreres. La vista s’ha de fixar en el més proper, perquè l’esportista no viu de rendes ni del seu nom, per important que siga.

Genovés II diu que torna a gaudir de la pilota després d’anys castigat per les lesions. La passada Lliga va suposar la seua tornada a les competicions oficials i va arribar fins a les semifinals. Ara està a una partida d’optar al títol en la Copa i vol aprofitar l’oportunitat.

Salva es va quedar sense jugar la Lliga quan va ser finalista de l’edició anterior. Va ser l’absència més sorprenent. En la Copa està deixant clar que continua sent un valor segur. A més, la trajectòria d’esta parella és clarament ascendent. Arriben en el millor moment.