Trofeu Ciutat de Torrent

Torrent obri per a tancar les portes

El trofeu d´estiu torna a reunir a les primeres figures de l´escala i corda

13.07.2017 | 13:10
Torrent obri per a tancar les portes

Penjar el cartell de ´no hi ha entrades´ i tancar les portes del trinquet. Estes són les expectatives per a la segona edició del Trofeu Ciutat de Torrent, que es va presentar ahir en l´ajuntament de la localitat.

El desig de les autoritats i els membres del club de pilota local es basa en l´experiència de l´any passat, que va ser un èxit de convocatòria i esportiu. I és que com més gent gaudisca de les primeres figures, més es podrà ajudar a les tres associacions a les quals es destinarà la meitat de la recaptació, Afem Torrent, Solidaritat Torrent i la protectora d´animals Mi Mundo.

Per cartell no serà. La primera semifinal del pròxim dijous enfrontarà a Miguel, Félix i Héctor II contra Pere Roc II, Jesús i Tomàs II. En la segona, programada el dissabte 22, Puchol II i Santi jugaran contra Soro III i Javi. El títol es decidirà el dijous 27.

Miguel i Jesús van participar en la presentació. L´escaleter, que ha reaparegut fa poc i va ser campió en la primera edició, es va mostrar agraït per haver sigut convocat junt amb «els pilotaris que hui marquen la diferència». Per al mitger, guanyar suposaria «traure'm l'espina després de la decepció de caure en la semifinal de la Copa Diputació».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine