EN DIRECTO
Penya de pilotaris amics del frontó de El Puig

El Puig, la 'locomotora' del frontó

La Penya pilotaris amics del frontó celebra la gala del seu 50 aniversari

17.07.2017 | 14:20
Membres de l´actual directiva de El Puig.

La nit de divendres estava marcada com especial per a la Penya de pilotaris amics del frontó de El Puig. Celebraven el seu tradicional sopar de gala i, amb ell, el lliurament dels trofeus de la temporada i el premi Durà. Enguany, però, és el 50 aniversari del club i el mig segle de vida cal celebrar-ho com es mereix. Al saló ´El Huerto de Santa María´ del municipi el club va reunir a tota la família del frontó valencià, però també representants de les modalitats de l´escala i corda i el raspall. Es van viure moments molt emotius.

El premi Durà va ser per al primer President de la Federació de Pilota Valenciana, Víctor Iñurria, per la seua decisió, voluntat, treball i dedicació per incloure el frontó valencià dins de les modalitats de la pilota valenciana en la seua etapa al capdavant de l'entitat.

Es va parlar de passat, de present i de futur. Gran ovació van rebre els membres de la primera directiva que van fer realitat un club que, hui en dia, s´ha convertit en la ´locomotora´ del frontó valencià. També gran reconeixement a l´actual directiva, pel seu exemplar treball diari i molt d´orgull d´una pedrera que és el motor de futur d´un club modèlic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine