ÚLTIMA HORA
Penya de pilotaris amics del frontó de El Puig

El Puig, la 'locomotora' del frontó

La Penya pilotaris amics del frontó celebra la gala del seu 50 aniversari

17.07.2017 | 14:20
Membres de l´actual directiva de El Puig.

La nit de divendres estava marcada com especial per a la Penya de pilotaris amics del frontó de El Puig. Celebraven el seu tradicional sopar de gala i, amb ell, el lliurament dels trofeus de la temporada i el premi Durà. Enguany, però, és el 50 aniversari del club i el mig segle de vida cal celebrar-ho com es mereix. Al saló ´El Huerto de Santa María´ del municipi el club va reunir a tota la família del frontó valencià, però també representants de les modalitats de l´escala i corda i el raspall. Es van viure moments molt emotius.

El premi Durà va ser per al primer President de la Federació de Pilota Valenciana, Víctor Iñurria, per la seua decisió, voluntat, treball i dedicació per incloure el frontó valencià dins de les modalitats de la pilota valenciana en la seua etapa al capdavant de l'entitat.

Es va parlar de passat, de present i de futur. Gran ovació van rebre els membres de la primera directiva que van fer realitat un club que, hui en dia, s´ha convertit en la ´locomotora´ del frontó valencià. També gran reconeixement a l´actual directiva, pel seu exemplar treball diari i molt d´orgull d´una pedrera que és el motor de futur d´un club modèlic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine