Trofeu ´Tío Pena´

La solidesa del trio, determinant

Francés, Salva i Carlos es classifiquen per a jugar la final del trofeu de Massamagrell

19.07.2017 | 13:46
Salva va completar una gran partida ahir a Massamagrell.

Francés, Salva i Carlos s´han classificat per a jugar la final del trofeu ´Tío Pena´ de Massamagrell al superar en la primera semifinal disputada ahir a Genovés II i Javi pel resultat de 60 per 40.

El trio va dominar en tot moment el marcador, però el joc fou prou més igualat, sobretot, al primer tram. Eixint iguals a 15, el trio va fer els tres primers jocs, però la parella havia tingut avantatge de ´val´ en els tres. El primer joc per a Genovés II i Javi va vindre amb 30 per 20. Els rojos estaven buidant-se davant un trio molt sòlid.

La partida tenia quinzes molt vistosos, amb un gran Genovés II, un Francés que va impressionar en un trinquet on no és molt habitual i Salva que va ser una roca al llarg de tota la vesprada. L´espectacle, però, va amainar quan les forces de la parella van diluir-se. Efectivament Genovés II i Javi van lluitar, però era complicat fer-li un quinze a un trio molt compacte.

Francés, Salva i Carlos sols van tindre el camí més clar amb el marcador en 45 per 30, quan Javi va acusar el gran esforç fet. Al remat, partida vistosa amb moments de qualitat, però a Massamagrell tornava a fer-se bona la dita de dins del trinquet que diu que ´un trio sempre és un trio´.

Segona semifinal i Torrent
La segona semifinal del trofeu de Massamagrell serà el dimarts dia 25. S´anuncien Soro III i Santi davant Pere Roc II i Félix. L´altre gran trofeu de la setmana comença demà a Torrent. Primera semifinal amb Miguel, Félix i Héctor II enfront Pere Roc II, Jesús i Tomás.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine