CONGRÉS

Un congrés per a marcar el camí del futur

El congrés de pilota serà del 26 al 28 d´octubre

22.07.2017 | 11:58
Un congrés per a marcar el camí del futur

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València, mitjançant la Càtedra de Pilota Valenciana, han organitzat el congrés 'La Pilota Valenciana: reptes per al segle XXI', per tal de difondre, reflexionar i debatre sobre l'esport de la pilota valenciana a fi d'encarar-ne el futur. El congrés es desenvoluparà del 26 al 28 d'octubre a les instal·lacions de l'ADEIT a València, on es presentaran ponències, taules rodones, tallers i comunicacions. El congrés tindrà tota una sèrie d'activitats i actuacions paral·leles del 28 de setembre al 21 d'octubre, que inclouran presentacions, conferències, exposicions, tallers i xarrades arreu dels pobles i comarques valencians, per tal de vertebrar la pilota i involucrar el màxim de clubs i institucions possibles.

El principal objectiu és marcar el camí a seguir per a la futura promoció de la pilota, prenent com a base el rigorós estudi de la realitat i les alternatives de solució als problemes i millores, elaborades per experts professionals en cadascuna de les matèries.

«Es tracta d'un ambiciós projecte que vol estar a l'altura de les expectatives creades, en relació a l'impuls de la pilota valenciana i d'acord amb la normativa consolidada de la Generalitat que dóna suport, especialment, a la protecció i promoció del nostre esport nacional», ha explicat el director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

A banda dels objectius generals de difondre i reflexionar sobre l'esport de la pilota valenciana, aquest congrés té també objectius específics, com elaborar un diagnòstic de la situació actual de la pilota en els diferents àmbits d'actuació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine