Trofeu Ciutat de Torrent

Segona jornada per a emmarcar

Marc, Santi i Monrabal superen a Torrent a Soro III i Javi en una magnífica partida

23.07.2017 | 11:48
Marc va deixar bocabadat al públic amb alguns colps inversemblants.

El públic va eixir una miqueta decebut de la primera semifinal perquè solament un bàndol havia jugat al nivell esperat. Ahir, la cosa va ser molt distinta. I és que la segona eliminatòria del Trofeu Ciutat de Torrent va oferir una confrontació magnífica. Marc, Santi i Monrabal s´han guanyat el dret de jugar pel títol en derrotar a Soro III i Javi per 60-50.

Va ser una partida completa. Perquè els cinc pilotaris jugaren barbaritats, la incertesa es va mantenir fins al final i durant el desenvolupament es van presenciar infinitat de colps de mestres així com restades espectaculars a més d'anades i remuntades en el marcador. A última hora ningú s´atrevia a assenyalar uns possibles vencedors.

El trio va estar comandat per un Marc immens. Molts no habituals del trinquet no s´explicaven com un pilotari d´aspecte fràgil pot imprimir tanta velocitat a la vaqueta. I quan passava pilotes impossibles, la reacció era tirar-se les mans al cap amb la mateixa incredulitat per a després arrancar a aplaudir.

Però els blaus no hagueren guanyat si Santi i Monrabal no hagueren estat igual d´encertats. El mitger, cobrint bona part del trinquet per a parar i afusellar. I el punter per a defensar amb la mateixa eficàcia i sumar de manera distinta, en el seu cas ajustant la pilota. Un era la força i l´altre el trellat.

I per a trellat i força, Soro III. De la seua capacitat per a tornar pilotes que pesen tones no cal dir massa. És la marca de la casa. Però sí que cal lloar la manera en la qual va dibuixar un gran nombre de colps. Era l'única alternativa per a trobar forats i la va executar a la perfecció.

A Javi li va tocar buscar-se la vida perquè els d´enfront jugaren a evitar el seu canó. Tot i això, el de Massalfassar es va sumar a la festa. En algun moment va haver de parar per agafar aire de tant de córrer i descarregar-se. Però de seguida estava altra vegada en la batalla.

Fi de festa

El torneig conclourà el dijous de la setmana que ve quan Marc, Santi i Monrabal jugaran pel títol contra Pere Roc II, Jesús i Tomàs II. El trio ve de passar per damunt de Miguel, Félix i Héctor II, que solament van sumar dos jocs en la primera semifinal. En l´edició de l´any passat, la primera del trofeu, en la final es va penjar el cartell de ´no hi ha entrades´. Des de l´Ajuntament de Torrent i el club de pilota local esperen repetir esta situació.

L´espectacle esportiu no és l´únic al·licient per a omplir el recinte de Torrent. Cal recordar que la meitat de la recaptació obtinguda durant les tres jornades es destinarà a causes solidàries. Les organitzacions no governamentals escollides enguany són Afem Torrent, Solidaritat Torrent i la protectora d´animals Mi Mundo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine