L'atreviment entre les tres parets

Moltó, campió de raspall, és la novetat del trofeu Diputació de frontó

27.07.2017 | 10:31

Ahir a la seu de la Diputació de València es va presentar la XII edició del trofeu President de la Diputació de València de frontó. Enguany participen sis parelles repartides en dos grups. Els dos millors jugaran la final el 17 de setembre al frontó d´Almussafes. La competició arranca el 12 d´agost a Museros i, abans de la final, també visitarà Paterna, Dénia, Xest i Vinalesa.

La gran novetat enguany és la presència de Moltó, actual número u del raspall. Després d´aconseguir guanyar les tres grans competicions de la seua especialitat, el de Barxeta s´atreveix amb el frontó. Tindrà un company de garanties, Adrián de Museros. Juguen al grup A, on De la Vega i Adrián III representen a Almussafes i per Cheste formen Pere Roc II i Pasqual. L´actual campió del trofeu és el número u d´escala i corda, Puchol II.

L´any passat el pilotari de Vinalesa va guanyar amb Lemay, enguany juga amb Roberto de Beniparrell, qui s´ha recuperat satisfactòriament d´una greu lesió. Els dos recordaven l´última vegada que van jugar junts una partida de frontó, ja fa molts anys a Vistabella. Juguen dins del grup B. Amb ells, Moro i Álex representen a Paterna i Genovés II i Carlos a Dénia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine