28 de julio de 2017
28.07.2017
Trofeu Ciutat de Torrent

Pere Roc, Jesús i Tomás, sense pietat a Torrent

El trio de Pere Roc II guanya la final del trofeu de Torrent davant Marc, Santi i Monrabal per un contundent 60 a 25

28.07.2017 | 12:52
Jesús juga una pilota baix la mirada dels seus companys ahir a Torrent.
Sense contemplacions. Així va guanyar el trio de Pere Roc II, Jesús i Tomás II la segona edició del trofeu Ciutat de Torrent. La final va ser una partida carregada de quinzes i jocs disputats per part dels dos equips, però la gran diferència va estar a saber rematar millor els quinzes. La victòria dels rojos va ser justa perquè van ser millors, però el resultat va ser un pèl exagerat. Marc, Santi i Monrabal tampoc mereixien tant de castic, li van posar voluntat, però davant van tindre a un trio perfecte i un Oltra que també va apretar des de la pedra.

Baix una calor de justícia i un trinquet molt ambientat la final va començar ´dauera´ fins al 25 a 20.

En eixe moment els rojos ja van trencar el primer joc des del rest, amb un Tomás II rematant de manera espectacular dos quinzes i fent un gran joc.

Amb 35 per 25 va vindre el joc clau de la final. Els blaus estaven al dau. Oltra posava en moltes dificultats a Marc a l´hora de fer el dau, la pilota li pintava als rojos amb dues pilotes que trencaven en l´escala i altre quinze on la pilota pegava en la tela de dalt i no passava la corda. Al remat un nou joc per als rojos, 40 per 20. Va ser el joc que trencava la final a favor dels rojos, així i tot l´espectacle continuava. De fet, tot seguit va vindre el millor joc de la partida. Molta lluita, però altra vegada eren els rojos els que sabien finalitzar, 45 per 20.

Els blaus encara van haver de fer un joc més, però amb el 45 per 25 ja va vindre el recital final dels rojos. Pere Roc II ho passava tot, Jesús finalitzava una partida brillant per a ell i Tomás que les jugava totes amb coneixement, dominant cada pilota baix la corda.

Al remat victòria clara i trofeu per a Pere Roc II, Jesús i Tomás II que no van tindre cap pietat dels seus rivals.


Hui partida gran a Ondara

Hui divendres es juga la partida gran de festes al trinquet d´Ondara. La baixa de Puchol II queda coberta per Soro III. D´esta manera la partida queda amb la parella formada pel pilotari de Massamagrell, quatre vegades campió individual, acompanyat per Félix davant el trio de Genovés II, Nacho i Tomás II.

A més de Puchol II també serà baixa esta vesprada Pere Roc II qui ahir va acabar amb la mà tocada de la final disputada a Torrent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine