TROFEUS Baixa

Puchol II es veu obligat a parar

El Campió Individual ha de recuperar-se per complet de la fascitis plantar

28.07.2017 | 12:55
L´última partida al trinquet de Puchol II va ser la final de Copa.

No ha pogut ser i Puchol II es veu obligat a parar de jugar per a recuperar-se per complet de la fascitis plantar. De moment esta vesprada no podrà jugar la partida de festes d´Ondara i tampoc estarà demà en la partida de galotxa al carrer d´Alfarp on se celebra el tradicional trofeu Conrado Casanova.

Puchol va jugar l´última partida dins del trinquet el passat 15 de juliol a Llíria. Després hagué de suspendre la seua participació en els trofeus de Massamagrell i Torrent. Este passat dimarts va provar de jugar una partida a llargues a la localitat de Benitatxell. Una partida per a provar com estava de les seues molèsties. Va finalitzar la partida i no estava gens convençut de les sensacions que va tindre. Puchol II va intentar ser prudent, no precipitar-se i esperar fins a l´últim moment per a prendre una decisió davant els seus pròxims compromisos que eren les partides d´Ondara i Alfarp. Ahir de matí ho va confirmar. No pot jugar fins a estar completament recuperat.

És prompte també per a confirmar si podrà jugar el trofeu del Villareal CF que comença la pròxima setmana. Puchol II està anunciat en la primera semifinal, divendres 4 d´agost. El pilotari de Vinalesa passarà unes proves mèdiques que determinaran el temps exacte que haurà d´estar sense jugar.

La seua baixa va provocar intens treball ahir en les oficines de Val Net per a cobrir la baixa de Puchol II en les partides d´Ondara i Alfarp. A Ondara el seu substitut és Soro III, mentre que a Alfarp jugaran Soro III i Javi davant Genovés II i Félix amb els punters corresponents.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine