TROFEUS

Dues finals abans del 'groguet'

Massamagrell, Castelló de Rugat i Vila-real marquen una setmana gran de pilota

31.07.2017 | 13:25
Dues finals abans del 'groguet'

Es presenta nova setmana gran per a la pilota valenciana, tant dins dels trinquets com als ´despatxos´. A més de les partides diàries als trinquets habituals, la setmana està escrita en majúscules en tres trinquets concrets, Massamagrell, Castelló de Rugat i Vila-real. Als dos primers es juguen les finals dels seus respectius trofeus. Al ´Salvador Sagols´ comença el trofeu ´groguet´ patrocinat pel Villareal CF, considerat per molts com la ´champions´ de l´estiu per la qualitat dels cartells i la quantitat dels premis. I tot mentre els trinqueters intenten solucionar la problemàtica sorgida amb la futura nova reglamentació del joc, que pretén regularitzar les travesses amb una quantitat per partida de 100 euros que els trinqueters consideren «desorbitada».

En l´aspecte estrictament esportiu, la primera gran cita vindrà demà dimarts al trinquet de Massamagrell amb la final del tradicional trofeu ´Tio Pena´. Una de les parelles més fortes al llarg de tota la temporada com són Pere Roc II i Félix s´enfronte a un trio que meravellar en la seua semifinal, capitanejat pel jove Francés, el mitger de la ´casa´, Salva, i el punter de Genovés, Carlos.

Dimecres, la cita serà amb el raspall al trinquet de Castelló de Rugat i amb la final de la primera edició del trofeu Agrupost. Després de dues semifinals molt bones la final anuncia dos trios, Marrahí, Sanchis i Néstor davant Sergio, Tonet i Raúl.

Divendres comença una de les grans cites de l´estiu. Vila-real comença la segona edició del trofeu Villareal CF. En esta primera semifinal s´anuncien Puchol II, Jesús i Carlos davant Genovés II, Javi i Héctor. La partida manté el dubte de Puchol II qui continua recuperant-se de les molèsties al peu per culpa d´una fascitis plantar.

Dissabte a la localitat d´Aín es juga partida de festes al frontó. Fageca i Carlos enfront Santi i Bueno.

Conrado Casanova d´Alfarp

Després de més de dues hores d´intensa partida, l´equip format per Soro III, Javi i Sopetes va guanyar el trofeu Conrada Casanova d´Alfarp per un ajustat resultat de 70 per 60 davant l´equip de Genovés II, Félix i Gerardo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine