02 de agosto de 2017
02.08.2017
REUNIÓ

Tribut mínim per travesses

Els trinquets hauran de pagar un cànon anual entre 30 i 50 euros

02.08.2017 | 12:44
Pere Roc II juga una pilota des del dau ahir en la final del trofeu de Massamagrell.
Ahir es va produir l´ esperada reunió per aclarir el problema que havia sorgit amb la futura nova llei del joc a la Comunitat Valenciana. Havien botat totes les alarmes perquè es parlava d´una quantitat de 100 euros per partida i trinquet amb l´objectiu de legalitzar les travesses. Al remat ahir en la reunió es va aclarir que tot havia sigut «un mal entès». En la reunió es va aclarir que el tribut serà una quantitat mínima, serà anual i anirà en funció de la categoria del trinquet: «La veritat és que hem eixit de la reunió prou més tranquils. La quantitat de 100 euros era completament impossible d´assumir per la gran majoria de trinquets. Ara les xifres que estan barallant-se semblen prou més coherents. Nosaltres, els trinqueters, som els primers que volem el bé de la pilota i si cal regularitzar el tema de les apostes, no tenim cap problema, però clar tot s´ha de fer amb coneixement i consultant», afirmava un trinqueter.

Les xifres que estan parlant-se varien en funció de la categoria dels trinquets. D´esta manera les tarifes seran de 30, 40 o 50 euros anuals.

Final Massamagrell

Bon ambient, partida atractiva i victòria de la parella de Pere Roc II i Félix en la final del trofeu ´Tio Pena´ de Massamagrell. Una victòria ajustada per 60 a 55 davant el trio de Francés, Salva i Carlos.

La final va anar calfant-se a poc a poc. El trio va començar amb dos jocs per davant, 35 per 25. Amb iguals a 40 la partida va entrar en una dinàmica d´alternatives constants tant al joc com al marcador.

La final va arribar a iguals a 50. Amb eixe marcador es van viure dos quinzes espectaculars. Estava jugant-se molt a pilota per part dels cinc, al mateix temps que l´emoció per conèixer als guanyadors anava en augment.

Els últims jocs van ser els millors de tota la partida. Amb 50 per 55 a favor del trio, Francés, Salva i Carlos van desaprofitar dues pilotes de ´val´ per guanyar. Dues pilotes de partida que la parella va saber remuntar per a igualar a 55 i passar al rest.

Estava tot igualat, iguals a 55 i ´a dos´. Va ser quan la veterania de la parella va ser decisiva. Pere Roc II demanava una pilota que amb la seua esquerra la llançava com un obús a la llotgeta baix. Amb ´val-30´ l´últim quinze venia amb una errada al dau de Francés, qui havia fet una final extraordinària fins a eixe moment.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine