EN DIRECTO

Marrahí torna a sentir-se campió

Marrahí, Sanchis i Néstor guanyen el trofeu Agrupost per un ajustat 25 - 20

03.08.2017 | 14:13
Marrahí aconseguia ahir un títol molt buscat.

Marrahí, Sanchis i Néstor van guanyar ahir la primera edició del trofeu Agrupost en la final disputada al trinquet de Castelló de Rugat. Una victòria treballada i ajustada davant el trio format per Sergio, Tonet IV i Raúl. El resultat resumeix perfectament la bona vesprada que es va viure al trinquet de Castelló de Rugat.

Especialment satisfet estava Marrahí. Dos anys després, tornava a guanyar un gran trofeu. Enrere s´ha quedat definitivament la lesió que li ha perseguit des que va quedar campió Individual. Ahir quedaven oblidats tots els dubtes i quedava patent que tot l´esforç d´estos últims mesos han valgut la pena.

Primer gran títol també per al punter Néstor i menció especial per a Sanchis, que tornava a demostrar que, hui en dia, és el mitger referència del raspall. Gran partida la realitzada per l´esquerrà i nou títol per a ell.

Abans de jugar-se la final del trofeu Agrupost també es va veure altra gran partida en la final de la lliga juvenil, amb victòria del trio format per Iván, Ángel i Sergio per 25 a 15 davant Cristian, Aaron i Jonhatan.


Gregori Maians

Al trinquet nou d´Oliva ja preparen altre trofeu gran de l´estiu com és el Gregori Maians. Enguany celebren la seua 19 edició i, com sempre, tornen a anunciar-se cartells de la màxima exigència. El torneig serà en format curt, dues semifinals i finals.

La primera semifinal serà el pròxim dimarts 8 d´agost. S´enfrontaran dos trios, Ian, Canari i Lorja enfront Sergio, Josep i Miravalles.

La segona semifinal serà divendres 11 d´agost. S´anuncia la parella guanyadora de l´última lliga professional, Moltó i Brisca, que s´enfrontaran al trio format per Pablo, Sanchis i Raúl.

La final de XIX Gregori Maians d´Oliva està reservada per a dimarts 15 d´agost, amb un premi especial per als guanyadors de 2.000 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine