Trofeu del Villareal CF

Puchol II torna amb molta força

Puchol II, Jesús i Carlos, primers finalistes del trofeu del Villareal CF

05.08.2017 | 11:49
Presentació de la primera semifinal del II trofeu Villareal CF.

Puchol II, Jesús i Carlos són els primers finalistes de la segona edició del trofeu Villareal CF després de superar ahir en la primera semifinal a Genovés II, Javi i Héctor per un clar 60 a 25.

El pilotari de Vinalesa va tornar amb força als trinquets després d´estar uns vint dies recuperant-se d´una fascitis plantar. El campió Individual va fer una partida perfecta, com els seus dos companys. Els tres van estar a una gran altura i van fer estèril la voluntat del trio de Genovés II per intentar sumar algun joc més.

La nombrosa afició que va acudir ahir al ´Salvador Sagols´ va presenciar una partida molt anivellada al principi. Els primers cinc jocs van ser els millors d´esta primera semifinals. En eixos primers compassos de partida es van veure quinzes d´una extraordinària bellesa. Després, amb 25 per 20 al marcador, va vindre el joc clau de la partida. Els de Genovés II van tindre oportunitat d´igualar a 25 i mantenir la dura pugna que estaven fent. Al remat no ho van poder aconseguir. D´un possible iguals a 25 es va passar a un 30 per 20 que va obrir una bretxa que cada vegada es va fer més gran.

Puchol II, Jesús i Carlos estaven jugant amb desimboltura. Van estar molt segurs al llarg de tota la vesprada i també més decisius a l´hora de rematar els quinzes. La partida se´n va anar fins al 50 per 25.

Genovés II, Javi i Héctor encara van poder fer un joc més. Ho van intentar, però es tornaren a trobar a un Puchol II incommensurable, un Jesús que continua mantenint el gran nivell que ja va demostrar al recent trofeu Ciutat de Torrent i un Carlos que sempre sap quina és la seua faena baix la corda, sempre atrevit i sempre buscant fer mal al contrari. Amb la seguretat que van oferir els tres ´groguets´ amb faixa roja va ser impossible un resultat més igualat.Els aficionats es van quedar amb ganes de més emoció al marcador.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine