La millor setmana de Pere Roc II

El de Benidorm ha guanyat en cinc dies els trofeus de Torrent i Massamagrell

06.08.2017 | 12:14
La millor setmana de Pere Roc II

Amb tan sols cinc dies de diferència Pere Roc II ha sumat dos títols més a la seua particular brillant temporada. Dijous passat va conquerir la segona edició del trofeu Ciutat de Torrent i este dimarts va guanyar el clàssic trofeu ´Tio Pena´ de Massamagrell. Li falten dits a les seues mans per a comptabilitzar els títols que alçat. Els de Torrent i Massamagrell se sumen al trofeu de Mestres, al trofeu de Nadal de Benidorm, la flamant Lliga professional, el prestigiós campionat que el rest de Benidorm aconseguia per primera vegada.

"Estic molt content i satisfet per estos dos últims títols que he aconseguit en l´última setmana, però sobretot per la temporada que estic fent. Sí que és possible que siga la meua millor temporada des que sóc pilotari professional, sobretot, per aconseguir el títol de la Lliga".

Guanyar tant de títol també té la seua contrapartida: "Ara em pressionen cada dia més dins dels trinquets", afirma, però assenyala que és un fet que encara li "motiva més per a continuar treballant. Tots saben quin és el meu nivell ja, però estic amb moral i molta confiança amb el meu joc".

Darrere de tant de premi hi ha un intens treball amb el seu preparador Juanlu de ´Spirit´ Benidorm. Moltes hores d´entrenament i molts kilòmetres acumulats per a ser primera figura dels trinquets. I tot amb 24 anys.

Una màxima figura que tan sols ha fet que començar. Els aficionats estan davant d´un pilotari molt jove que està cridat a fer història i a ell li queda, sobretot, un objectiu per complir, guanyar el Campionat Individual. Confessa que ja està preparant-se la pròxima edició del mà a mà i per davant encara queden molts mesos: "L'endemà de quedar eliminat de la Copa Diputació vaig començar ja la preparació per a jugar l´individual". Rodrigo sap que per davant d´ell estan els dos grans especialistes de la competició, Puchol II i Soro III, però ell no descarta res: "El meu objectiu enguany és, com a mínim, jugar les semifinals. Després ja serà gaudir i sense descartar res".

Rodrigo, Pere Roc II, ja pensa en l'Individual però per davant li espera un apassionant estiu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine