Setmana de varietat i qualitat

El trofeu Villarreal CF, el Gregori Maians d´Oliva i la Copa de frontó, grans cites

07.08.2017 | 12:15
Setmana de varietat i qualitat

La pilota valenciana presenta una setmana carregada de partides per a tots els gustos, quantitat, varietat i, sobretot, qualitat. Partides de festes, trofeus en les modalitats d´escala i corda i raspall i l´inici de la Copa Diputació de frontó marquen estos pròxims dies.

En les partides que els municipis organitzen amb motiu de les seues festes d´estiu destaca dimecres al frontó de Les Useres on s´anuncien Genovés II i Bueno enfront De la Vega i Lemay. Un dia més tard, en la modalitat de galotxa, s´anuncien al carrer major d´Albalat dels Tarongers Puchol II, Salva i Álex davant Marc, Raúl i Rafa.

Escala i corda

La cita gran és divendres al trinquet de Vila-real amb la celebració de la segona semifinal del trofeu Villareal CF. Soro III, Pere i Monrabal s´enfrontaran a Pere Roc II, Félix i Nacho.

Però, a més de la cita de Vila-real i les partides del dia a dia als trinquets habituals, hi han partides especials amb motiu de festes. Divendres, a la nit, al trinquet de Dénia juguen Giner, Jesús i Héctor davant Marc, Javi i Tomás II. També per festes, diumenge de vesprada al trinquet de Museros, juguen Puchol II i Bueno enfront Adrián, Javi i Carlos.

Frontó

Precisament al municipi de Museros comença esta setmana la XII edició del trofeu President de la Diputació de València. Serà dissabte, 19 hores, al frontó de les instal·lacions municipals. La parella local, formada per Moltó i Adrián de Museros obri la competició davant la parella representant d´Almussafes, De la Vega i Adrián de Quart.
Molta expectació per conèixer el rendiment de Moltó, número u del raspall, en la modalitat de les tres parets.

Raspall

Cita gran també al trinquet d´Oliva amb l´inici del clàssic Gregori Maians. Demà es juga la primera semifinal. Ian, Canari i Lorja davant Sergio, Josep i Miravalles. Divendres es juga la segona semifinal amb Moltó i Brisca enfront Pablo, Sanchis i Raúl.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine