Oliva homenatja a Gregori Maians

El trofeu, que compleix dinou anys de vida, reuneix als millors professionals del raspall

08.08.2017 | 11:31
Oliva homenatja a Gregori Maians

Comença la setmana gran del trinquet d´Oliva. Des que va ser inaugurat en l´any 2015, el recinte de la Safor s´ha convertit en escenari habitual de les competicions més rellevants. Inclús ha albergat la final de les dues últimes edicions de la Lliga de raspall. Però ara acull, el seu trofeu, l´esdeveniment de casa, que porta el nom d´un dels fills predilectes d´Oliva, tal vegada el més universal, per la seua aportació en la Il·lustració i com a erudit.

El torneig manté el format de les dues semifinals i la final. Estan els millors pilotaris del moment, aquells que estan oferint un nivell més gran, la qual cosa hauria de ser sinònim d´espectacle i equilibri. En teoria no es poden confeccionar millors equips en l´actualitat.

El tret d´eixida d´esta vesprada ofereix una confrontació entre trios. Per un costat, Sergio, Josep i Miravalles. És a dir, el finalista del mà a mà i gran especialista en el joc d´aire i els rebots, un mitger fort i segur i una punta més que resolutiva que es meneja a la velocitat de la llum.

I en la contra, Ian, Canari i Lorja. En este cas, tres línies on destaquen la força, qualitat i l´ímpetu per fer-se un lloc entre els millors. Una formació confeccionada amb distint patró però iguament efectiva si tots juguen el que poden.
La segona semifinal es disputarà el divendres. En esta partida, l´organització juga sobre segur perquè torna a reunir als dos millors equips de la passada Lliga Professional. Per un costat, els campions Moltó i Brisca. I enfront, els finalistes Pablo, Sanchis i Carlos. El títol es decidirà el dimarts de la setmana que ve. Els campions s´embutxacaran un important premi en metàl·lic per cortesia de Savipecho.

Descans per a Marrahí

Un dels noms propis en el raspall dels últims mesos, Marrahí, haurà de descansar uns dies per a tractar-se unes molèsties en l´abductor.

El rest va acabar tocat el dissabte en el trinquet de Bellreguard. Va poder finalitzar la partida però quan es va gelar va aparèixer la molèstia, que afortunadament no revesteix gravetat.

Si l´evolució és l´esperada, Marrahí reapareixerà el diumenge en el mateix trinquet de Bellreguard. A poc a poc, el pilotari de Villanueva de Castellón està recuperant el nivell d´abans de la lesió. En les primeres partides després de la seua tornada va actuar de mitger per a preservar el braç. Però al poc ja estava en la seua ubicació natural, el rest.
Encara li falta una miqueta per a recuperar la pegada d´abans. Però com ell mateix assegura, ha evolucionat i s´ha fet a jugar de manera distinta. I no l´està anant gens malament com demostra el fet d´haver arribat a la final de la passada edició de la Copa Diputació de València.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine