Una prova abans del trofeu

Genovés II i De la Vega s'enfronten hui en el frontó de Les Useres

09.08.2017 | 11:03
Una prova abans del trofeu

La localitat castellonenca de Les Useres commemora les festes majors i esta vesprada (19:00 hores) acollirà una interessant partida de frontó en la qual seran protagonistes dos dels saguers participants en el pròxim Trofeu Diputació de València, Genovés II i De la Vega. Serà una bona prova per a calibrar les opcions dels pilotaris en tan destacat torneig de les tres parets.

Genovés II tindrà l´ajuda de Bueno, un tot terreny de la pilota que al frontó és segur i passador a més de resolutiu en la rematada. El company de De la Vega serà el veterà Lemay, que també garanteix eficàcia, però sobretot espectacle.

En el Trofeu Diputació de València de frontó, Genovés II i De la Vega no es trobarien fins a la hipotètica final perquè han sigut inclosos en grups diferents.

El jove pilotari d´Almussafes, que l´any passat va arribar a la final, competeix en el Grup A on forma equip amb Adrián de Quart de Poblet. El debut d´esta parella tindrà lloc el dissabte en la jornada inaugural programada a Museros. En la contra estaran Moltó i Adrián de Museros. La presència del número u del raspall és una de les grans novetats i al·licients de la present edició. El de Barxeta s´estrena així en les competicions oficials amb la pilota de tec. El tercer equip d´este grup el componen Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

Grup B
A Genovés II li han adjudicat com a davanter a Carlos de Massalfassar, una de les sorpreses més grates de la passada edició, on va participar com a substitut del seu paisà Moro. La participació de Genovés II és una altra de les dades més destacades d´este any. L´any passat el pilotari no va poder jugar perquè estava lesionat.

L´estrena d´esta parella es produirà bastant més tard, el 3 de setembre. Serà al Frontón Barón de Cheste. En la contra estaran Moro i Álex.
En el tercer equip del Grup B apareix Puchol II, vigent campió amb Lemay. En esta ocasió, el company del de Vinalesa serà Roberto de Beniparrell.

El torneig repeteix el format de les darreres edicions. En cada grup es disputaran tres partides, dos per equip. En acabar la lligueta, els campions de cada grup accediran a la final, que es resoldrà en el frontó d´Almussafes el 17 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine