Sergio jugarà pel títol del Gregori Maians

La superioritat contra el trio d´Ian va ser evident

09.08.2017 | 11:01

Sergio, Josep i Miravalles ja esperen en la final del Trofeu Gregori Maians de raspall després de superar ahir en el nou trinquet d´Oliva a Ian, Canari i Lorja pel resultat de 25-5.

L´ambient va ser l´esperat, el de les grans ocasions, però la confrontació no va transcórrer amb la igualtat prevista i el domini del trio vencedor va ser evident.

Després de sumar els dos primers parcials, Sergio, Josep i Miravalles van cedir el tercer amb Ian en el traure. Semblava que hi podia arribar la reacció. Però no. I és que ahir, el poderós rest de Senyera no va oferir el seu nivell habitual. La calor pot ser que li passara factura. Almenys era el que s´intuïa des de l´escala. En el tram final, la superioritat dels ara ja finalistes va ser més gran.
Sergio va ser el gran protagonista de la semifinal. El rest de Genovés va espentar des de la seua parcel·la i va jugar amb molt criteri però sobretot va agradar en l´ùs de la seua principal arma, el joc d´aire.

La final de la Lliga
La segona semifinal es disputarà demà. El cartell anuncia a Moltó i Brisca contra Pablo, Sanchis i Raúl. La partida és una reedició de la final de la passada Lliga de raspall. Per tant es tracta de dos equips de qualitat totalment demostrada. En eixa ocasió, el títol va ser per a la parella.
El divendres no és un dia habitual de partida a Oliva però esta situació no serà problema per a atraure els aficionats del raspall. I és que el trinquet de Genovés està tancat per vacances mentre que el de Piles no obrirà les portes per respecte a la disputa d´este trofeu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine