El Gregori Maians reedita la final de Lliga

El trinquet d´Oliva acull hui la segona semifinal

11.08.2017 | 11:59
El Gregori Maians reedita la final de Lliga

El Trofeu Gregori Maians de raspall continua hui en el trinquet d´Oliva amb la disputa de la segona semifinal, partida que és una reedició de la final de la Lliga de raspall: Moltó i Brisca contra Pablo, Sanchis i Raúl.

En la competició oficial, la parella va aconseguir el títol. A més no va necessitar la tercera partida de la final. I és que en el trio, Pablo i Raúl van acusar el fet de jugar la seua primera gran professional. Van complir per a tancar un campionat sensacional, en el qual eren debutants, però els nervis influïren en la lluita pel títol.

Però d´això fa quasi tres mesos i en l´esport es viu al dia i no de rendes. Ara sembla que els pronòstics estan més equilibrats. De fet, no resultaria estrany que la ´postura´ isquera favorable al trio, on els seus components arriben en gran moment.

Moltó i Brisca també estan perfectes per a jugar, però el campió individual ha entrat en una ratxa de derrotes que es perllonga des de la consecució del títol de la Copa. Però Moltó sempre respon en les grans cites i el Trofeu Gregori Maians és una d´elles.

El de Barxeta tornarà a ser protagonista demà perquè participarà en la jornada inaugural del Trofeu Diputació de València de frontó. Serà a Museros. Hi ha expectació per veure al número u del raspall entre les tres parets.

Cloenda

La final del Gregori Maians es disputarà el dimarts, també al trinquet d´Oliva. Els vencedors d´esta vesprada tindran en la contra a Sergio, Josep i Miravalles, que han eliminat a Ian, Canari i Lorja per 25-5.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine