TROFEU VILLARREAL CF

Semifinal amb olor a revenja

Soro III i Pere Roc II s'enfronten en la semifinal del Trofeu Villarreal

11.08.2017 | 11:59
Soro III s´enfronta hui amb dos dels pilotaris que l´impediren proclamar-se campió de la Lliga, Pere Roc II i Félix.

El Trofeu Villarreal CF torna hui al trinquet de la localitat de la Plana per a la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Soro III, Pere i Monrabal contra Pere Roc II, Félix i Nacho. Està en joc arribar a la partida que val el títol en un torneig que, amb solament dos anys de vida, s´està convertint en un referent gràcies a la implicació del club de futbol. Però també hi ha olor a revenja.

En l´eliminatòria apareixen els tres campions de la passada Lliga, Pere Roc II, Félix i Monrabal, si bé l´equip s´ha desfet perquè el punter de Vilamarxant passa ara a la contra. I ací estarà també Soro III, que es va quedar a un pas del títol, en aquella ocasió formant parella amb Javi.

Però hi ha més comptes pendents, en este cas amb la Copa i entre Pere Roc II i Pere. L´escaleter de Benidorm va arribar a les semifinals llançat, amb la intenció de fer el doblet en les dues grans competicions professionals per equips. Però el mitger de Pedreguer li ho va impedir.

Deixant les dades, ara ja anecdòtiques, d'un costat, el ben cert és que la partida hauria de ser un gran espectacle esportiu. El Villarreal CF s´ha preocupat de congregar als millors especialistes del joc per dalt corda i difícilment es podrien configurar quatre equips millors que els que participen en esta edició.

A més està la implicació dels pilotaris. La pilota professional no passa pel seu millor moment i qualsevol ajuda és ben rebuda. Els jugadors volen correspondre a la generositat del club groguet, tal com va manifestar Genovés II en la presentació del trofeu.

La teoria diu que serà una confrontació on es pegarà molt i ben fort. I és que el perfil dels pilotaris convida a fer este pronòstic. La gran majoria són de carregar i arriscar. L´excepció bé donada amb Monrabal, que fa més ús de la tècnica. I no li ha anat gens malament al de Vilamarxant, campió de la Lliga i de la Copa.

Dénia

Una altra cita destacada d´este divendres serà la partida programada a la nit en el trinquet de Dénia. Marc, que ahir va reaparèixer en una partida a galotxa a Albalat dels Tarongers, torna hui al trinquet. Enfront tindrà a Miguel, que ja està recuperant el nivell d´abans del parèntesi de nou mesos sense jugar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine