Còmoda victòria per a De la Vega i Adrián III

L´equip d´Almussafes aconsegueix els 3 primers punts del Trofeu Diputació de Frontó en superar a Moltó i Adrián II

13.08.2017 | 12:33
Còmoda victòria per a De la Vega i Adrián III

El XII Trofeu Diputació de València de frontó va començar ahir en la localitat de Museros on l´equip representatiu d´Almussafes de De la Vega i Adrián de Quart de Poblet va superar al local amb Moltó i Adrián de Museros per 41-17.

El folgat resultat va ser conseqüència de l´evident millor actuació de les distintes línies.Va ser una victòria i una derrota compartida perquè De la Vega va estar millor que Moltó i Adrián de Quart va ser més determinant que el seu homònim de Museros.

El jove saguer d´Almussafes, finalista en l´edició anterior, va ser la seguretat personificada en un pilotari. Ho va passar tot, va emprar les dues mans amb la mateixa eficàcia i va trobar forats des dels seus quadres per a sumar.

El davanter blau també va tenir la vesprada. Rapidesa i precisió van ser les virtuts del de Quart de Poblet. A més va espentar prou amb el traure, des d´on va aconseguir quatre quinzes directes.

En l´equip derrotat, Moltó va complir en la seua estrena en una competició oficial de frontó si bé es va notar que li falten minuts entre les tres parets. El número u del raspall es va buidar i es va deixar l´ànima en cada colp.

El que ha de millorar és la ubicació, saber on esperar certes pilotes i ajustar una miqueta els colps, sobretot quan busca altura en el frontis per a llançar la pilota darrere. Però cal assenyalar que els rivals sempre anaren per ell, sabent de la seua inexperiència, i el de Barxeta va resoldre infinitat de situacions de compromís.

Per la seua banda, Adrián de Museros va respondre en les restades però les rematades se li resistiren. També és cert que quan la partida estava avançada i la diferència en el marcador era molta, calia arriscar, i un bon nombre de pilotes se li van anar per ben poc; però se li van anar.

El campionat prosseguira el pròxim dissabte en el frontó municipal de Paterna (19.00 hores) on començarà la competició en el Grup B. Per un costat jugarà la parella local de Moro i Àlex, dos dels pilotaris més destacats de les competicions federatives. I en la contra, la parella de Vinalesa, amb el vigent campió al capdavant. En esta edició, Puchol II té com a davanter a Roberto de Beniparrell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine