Les figures es passen al carrer

Amb les festes patronals es multipliquen les partides fora dels trinquets

13.08.2017 | 12:32
Les figures es passen al carrer

L´estiu té unes quantes cites de rellevància al trinquet però durant estos mesos és tradició que les primeres figures es tiren al carrer per a participar en un bon nombre de partides commemoratives de les festes patronals.

Entre les partides programades este diumenge destaca especialment, per emotiva, la que tindrà lloc en la pista de galotxa de Faura, on s´homenatjarà a Dani per la seua retirada com a professional. El de Benavites, a més, jugarà. Formarà equip amb José Salvador, Sergio i Jesús per a enfrontar-se a Martí I, Llopis, Martín i Miguel Ángel. Esta confrontació posa fi a una setmana repleta de bona pilota en distintes modalitats.

En la disciplina de llargues, el Trofeu Festes d´Alfara del Patriarca, amb cinquanta-tres anys de vida, continua amb la disputa de la segona semifinal. L´equip local amb Campanero, Pepet, Martí II i José jugarà contra el de València de Cardona, Lluís de la Vega, Javi Font i Enric (18.00 hores).

Bétera també compleix hui amb la seua cita anual amb la pilota. Serà en l´Avinguda Constitució on Pere Roc II i Marc encapçalen el cartell que completen Guillermo, Herrera, Samuel i Ponce (18.00 hores). L´excepció ve donada amb Museros, on es jugarà al trinquet. Però és un esdeveniment que mereix l´esment perquè el recinte no és dels habituals i pel cartell, on apareix el número u de l´escala i corda, Puchol II, que tindrà l´ajuda de Bueno. En la contra, com no podia ser d´altra manera, estarà la figura local, Adrián, que jugarà acompanyat de Javi i Carlos (19.00 hores).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine