El número u continua intractable

Puchol II guanya i és el millor en la partida de festes de Museros

14.08.2017 | 17:36

Sembla que la fascitis plantar ha quedat en l´oblit i que els dies de descans li han vingut de meravella a Puchol II, que ahir va aconseguir una altra victòria, esta vegada en la partida de festes de la localitat de Museros, que es va jugar en el trinquet municipal. En companyia de Bueno va derrotar a Adrián II, Javi i Carlos per 60-40.

El campió individual i de la Copa va ser una altra vegada el protagonista més destacat. Va fer fàcil el difícil i va obsequiar al respectable amb colps que van generar admiració. Ara bé, cal destacar també l´aportació del mitger de Meliana. Bueno es troba en un moment més que òptim per a jugar i ahir ho va demostrar. El trio va aguantar el nivell dels vencedors durant la primera meitat de la partida. En la segona sí que va ser més evident la diferència. La tònica en este tram va ser que uns carregaven i els altres defensaven a l´espera d´una oportunitat que la parella no donava.

La figura local, Adrián, que el dissabte havia jugat la partida inaugural del Trofeu Diputació de frontó, va signar una actuació molt digna tot i el desgast acumulat, que es va notar a última hora. Javi i Carlos també compliren i li posaren moltes ganes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine