Debut i victòria de Puchol II

El vigent campió del Diputació de frontó suma els tres punts a Paterna

20.08.2017 | 11:36
Debut i victòria de Puchol II

Puchol II va començar ahir a Paterna la defensa del títol de campió del Trofeu Diputació de València de frontó i ho va fer demostrant que altra vegada és ferm candidat a guanyar la competició que reuneix a les figures del trinquet amb els millors especialistes de les tres parets.

El número u de l´escala i corda torna a representar a Vinalesa però en esta edició amb Roberto de Beniparrell com a davanter. En l´estrena d´ahir s´enfrontaren a la parella local de Moro i Alejandro, que van caure per 41-26. Este resultat suposa 3 punts per als guanyadors per cap per als derrotats.

Fins a la igualada a 26 la partida no va tenir amo. Puchol II i Roberto quasi sempre anaren per davant en el marcador però amb diferències mínimes, mai superiors a quatre quinzes. Els dos equips carregaven el joc darrere, la qual cosa li va atorgar més protagonisme als saguers. Puchol II les jugava quasi totes en la parella roja i Roberto feia de guardaespatles, sempre atent a respondre amb eficàcia.

En els blaus, Moro també va assumir la responsabilitat de remar, però compartint més esforços amb Alejandro. La parella de Paterna fins i tot donava la sensació d´estar més compenetrada. Però la situació va variar radicalment en la segona meitat. Les errades condemnaren a Moro i Alejandro, que no podien explicar-se com el braç no responia al que demanava el cap. I els rojos, que oloraren la sang, els mataren. En este tram es van presenciar les millors finalitzacions de Puchol II, molt fi en el moment de trobar els forats i d´apegar la pilota a la paret. El de Vinalesa tirava de tècnica pero si calia també espentava.

I Roberto es va sumar a la festa. En el joc, menejant la pilota als costats o allargant-la, segons la necessitat. Però sobretot va fer mal amb el traure, sumant cinc quinzes directes o forçant restades que permetien la descàrrega posterior.

Raspall a Benimodo
Pel que fa a l´activitat d´este diumenge, l´oferta professional als trinquets es limita a l´habitual sessió del trinquet de Bellreguard. A més es jugarà una interessant partida de festes a Benimodo en la modalitat de raspall: Guille i Roberto contra Montaner, Dorín i Jonathan. Serà a les 18.30 hores en el Carrer Sant Antoni.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine