Trofeu Festes de Sueca

Puchol II jugarà la final de Sueca

Amb Carlos com a company va superar ahir a Soro III i Tomàs II pel tanteig de 60-45

29.08.2017 | 12:44
Puchol II jugarà la final de Sueca el divendres contra Genovés II i Pere.

El duel entre els dos grans escaleters de la disciplina per dalt corda es va resoldre a favor de Puchol II, que amb Carlos s´ha classificat per a la gran final del Trofeu Festes de Sueca en superar ahir a Soro III i Tomàs II per 60-45.

Va ser una molt bona partida, pel nivell que exhibiren els jugadors, pels intercanvis amb els quals obsequiaren al públic i per les anades i tornades en el domini. Però el desenllaç no es va decidir per l´aportació dels escaleters sinó per la dels mitgers. I és que Carlos va signar un autèntic recital.

Al pilotari de Genovés li va costar calfar el motor. I això va permetre que Soro III i Tomàs II sumaren els tres primers jocs (15-30). Al rest hi havia equilibri però no tant en les rematades dels mitgers i la seua eficàcia per a parar pilotes.

Va ser a partir del quart joc quan Carlos es va sumar a la festa. Més encara, es va convertir en l´ànima, en el gran animador. Darrere es mantenia la guerra, les restades impossibles i els colps que llançaven pilotes que pesaven tones. Era davant on estava canviant la dinàmica i els papers.

L´excel·lent aportació del mitger de Genovés i la seguretat al rest de Puchol II va permetre als ara ja finalistes acumular un joc rere l´altre. Fins a set consecutius, que posaven el marcador en un clar 50-30. Però Soro III i Tomàs II no es rendiren. Inclús feren a dos per a situar-se en 55-50. Però era el dia de Carlos.

Possible revenja

El duel entre Puchol II i Soro III podria repetir-se en el pròxim Trofeu Diputació de Castelló, que acaba de fer públic el cartell de l´edició número nou. Això sí, la confrontació no tindria lloc fins a la final doncs els grans referents de l´escala i corda han sigut ubicats en semifinals distintes.

El torneig començarà el dissabte en el trinquet de Borriol. Puchol II i Nacho formaran parella per a mesurar-se a Pablo de Borriol, Javi i Héctor II. La segona semifinal es jugarà el dilluns, ara amb Soro III i Santi contra Marc, Pere i Bueno. El títol es decidirà el 8 de setembre a Vila-real.

Moltó guanya a Sergio
Moltó i Raúl van resultar ahir vencedors de la jornada estelar de les festes de Villanueva de Castellón en superar a Sergio i Miravalles pel tanteig de 25-15. Va ser una gran partida.

La segona sessió festiva està programada el pròxim divendres. L´accés al trinquet de Batiste tornarà a ser gratuït per cortesia del consistori local. Primer hi haurà raspall femení, amb quatre de les millors exponents de la modalitat: Mar i Aida contra Ana i Noelia. A continuació, torn per als professionals amb Ricard i Tonet IV que s´enfrontaran a Ian i Seve.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine