Trofeu Diputació de València de frontó

A per les partides decisives

Almussafes i Cheste són les pròximes parades del Diputació de frontó

30.08.2017 | 13:44
De la Vega juga el divendres en sa casa, el frontó d´Almussafes.

Ara que el mes d´agost està tocant a la seua fi l´activitat en els trinquets comença a normalitzar-se. Es redueix, per tant, les oportunitats de veure a les primeres figures fora del seu hàbitat natural, als carrers o en frontons, on tant es prodiguen durant la temporada estival.

Però encara queda una cita capaç de llevar-li protagonisme als tornejos i les partides entre quatre parets, el Trofeu Diputació de València de frontó, que ha arribat a la fase decisiva. En els pròxims dies es completaran dues partides. Una determinarà qui és el primer finalista i l´altra descartarà a un equip o incrementarà el dubte relatiu a qui es classifica per a la confrontació que val el títol.

La pròxima parada serà el frontó d´Almussafes on el divendres conclourà la fase classificatòria del grup A. És un duel a vida o mort. Solament val guanyar. I el premi serà el passaport a la gran final.

Els aspirants són la parella local de De la Vega i Adrián de Quart i la representativa de Cheste amb Pere Roc II i Pasqual de la Pobla. Els dos equips han mostrat les seues credencials en superar al tercer equip del grup, el de Museros de Moltó i Adrián II, que ja estan eliminats.

De la Vega juga en sa casa, la qual cosa hauria d´atorgar-li la condició de favorit, més encara tenint en compte que és un dels grans especialistes del frontó i actual finalista de la competició. Això amb l´afegit de la presència d´Adrián.

Però atenció perquè Pere Roc II arriba llançat. La seua esquerra està millor que mai i no para de guanyar. El de Benidorm està de moda. I amb Pasqual forma la parella perfecta. Perquè el de la Pobla, brau com ell a soles, està igualment encertat per a cobrir la mà dreta del seu company i per a matar a canonades des de la seua parcel·la.

Ja en diumenge, el torneig es traslladarà a Cheste. Ara és el torn del grup B, on de moment manen els representants de Vinalesa, Puchol II i Roberto.

La partida presenta als altres components del grup. Genovés II i Carlos de Massalfassar, que representen a Dénia i afronten la seua estrena en esta ronda. Fins i tot es poden permetre el luxe de perdre i jugar-se la classificació en l´última carta. No és el cas dels rivals, l´equip de Paterna de Moro i Alejandro. Caure seria sinònim d´eliminació. Han de guanyar amb un resultat folgat i esperar que acabe la fase.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine