Ian i Guille, en la semifinal de Piles

El guanyador jugarà la final del trofeu de la Mancomunitat davant el trio de Sergio

08.09.2017 | 18:49
Ian juga esta vesprada la segona semifinal del trofeu Mancomunitat.

El trinquet de Piles anuncia esta vesprada la segona semifinal del trofeu Mancomunitat de la Safor amb la presència de dos trios capitanejats pels restos Guille d´Alzira i Ian de Senyera. El primer juga acompanyat per Coeter II i Lorja, mentre que Ian tindrà a Canari i Raúl de companys.

Dos equips, a priori, molt compensats, on està perfectament barrejada la potència de pegada de jugadors com Guille o Ian, amb la veterania de Coeter II o la joventut de Lorja, Raúl i Canari.

La presència de tot un veterà com Coeter II sempre és un al·licient més. El pilotari de Simat continua donant guerra i la seua qualitat encara fa front als potents braços més joves.

La tornada de Guille als cartells grans de la temporada també és una gran notícia per al raspall que recupera a u dels seus jugadors més emblemàtics. La seua presència al Moncomunitat de la Safor confirma que el pilotari d´Alzira torna a estar preparat per a afrontar els màxims reptes. També serà u dels protagonistes al pròxim campionat individual. Guille està motivat i amb ganes de grans metes.

Per la seua banda Ian torna a tindre altra oportunitat per a lluitar contra eixa mala sort que li està negant un gran títol esta temporada. El de Senyera és fixe en les grans vesprades. Té mans i qualitats sobradament reconegudes pels mateixos companys i aficionats, però li falta eixe punt de sort per aconseguir una gran victòria. El trofeu Mancomunitat de la Safor pot ser el seu moment.

El guanyador d´esta vesprada a Piles jugarà la gran final del trofeu davant el trio guanyador de la primera semifinal, Sergio, Brisca i Néstor. Serà dimarts al trinquet d´Oliva.

La vesprada hui al trinquet de Piles començarà amb la partida entre Vicent i Jaume II davant Salelles II i Ibisa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine