Arriba la primera cita 'mixta' de la temporada

El Trofeu Masymas comença divendres a Genovés. Participen dotze equips amb els millors professionals de l´alt i el raspall

12.09.2017 | 10:14
Arriba la primera cita 'mixta' de la temporada

Tres són els trofeus que amb el mateix nom desenvolupen dos tornejos paral·lels, un d´escala i corda i l´altre del raspall. El Masymas, el Savipecho i el Fundació José Luis López. És una fórmula relativament nova que s´ha estés per l´acceptació del públic i dels jugadors. I és que en la majoria de les jornades s´ajunten les dues aficions per a veure en acció als millors exponents de les disciplines professionals.

El primer de la temporada que ara comença és el que patrocina l´esmentada cadena de supermercats valenciana. Serà la segona edició i es manté el format de la primera, amb un total de dotze equips participants.

El tret d´eixida s´ha fixat el divendres a Genovés. Serà una de les dues úniques jornades en la qual solament es jugarà en una modalitat, a raspall. Moltó i Roberto s´enfrontaran a Guille, Tonet IV i Raúl.

El dissabte, el torneig es traslladarà a Pedreguer. Primer es jugarà a raspall, amb Ian i Coeter II contra Jeffry, Sanchis i Néstor. A continuació començarà la competició d´escala i corda, en este cas amb Genovés II, Raúl i Carlos contra Giner, Félix i Tomàs II. La següent parada serà el trinquet de Guadassuar, el dimecres de la setmana que ve. De nou hi ha sessió doble i amb el mateix ordre. En la primera partida, Sergio i Brisca s´enfrontaran a Pablo, Dorín i Lorja. Esta confrontació tancarà la fase de classificació del raspall. A continuació, Puchol II i Héctor es mesuraran a Pere Roc II, Pere i Bernat.

El divendres 22 conclourà a Vila-real la ronda inicial en l´escala i corda. Esta és l´altra jornada amb una sola disciplina. Soro III i Jesús jugaran contra Marc, Javi i Conillet.

Els tres equips vencedors de cada modalitat i un dels derrotats, aquell que obtinga millor puntuació, accediran a les semifinals. Els primers finalistes es coneixeran el dissabte 23 a Bellreguard. Els altres aspirants als títols es decidiran el dia 26, dimarts, a Oliva. Les dues finals tindran lloc el dia 30 a Pedreguer, localitat on té la seu la signatura patrocinadora.

La primera edició va ser un èxit per l´afluència de públic i pel nivell que oferiren els pilotaris. En escala i corda es proclamaren campions Puchol II, Nacho i Héctor II mentre que Jeffry, Sanchis i Néstor van ser els vencedors en raspall.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine