Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor

Finals decantades a Oliva

Els equips de Sergio i Pau es proclamen campions del Mancomunitat

13.09.2017 | 12:37
Brisca es llança a terra per a parar una pilota durant un moment de la final professional, a Oliva.

Sergio, Brisca i Néstor en professionals i Pau i Ricardet en promeses, són els nous campions del Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor en la modalitat de raspall, que va tancar ahir la vintena edició en el trinquet d´Oliva.

Les dues finals estigueren prou decantades i es van resoldre pel mateix resultat de 25-5. Però el desenvolupament va ser totalment oposat. La de les primeres figures va començar equilibrada per a acabar clarament dominada pels vencedors. I la dels aspirants a professionals va tindre un inici amb les dues parelles oferint un nivell desigual però en el tram final sí que hi hagué batalla.

El moment clau de la partida professional va ser el tercer joc. Ian, Canari i Raúl sumaren el primer al dau i els ara ja campions el segon, també amb la treta. Van ser parcials marcats per la intensitat i la velocitat amb la qual corria la pilota. També hi hagué alguna errada, però és que la vaqueta anava a tres mil.

En el tercer, Ian i els seus tingueren val tres vegades. I clar, quan no remates, ho pagues. I així va passar, si bé el trio de Sergio va anotar en el cinquè val. Va ser un joc llarguíssim. A partir d´ací, la partida es va fer cada vegada més roja. Els parcials següents van ser clars per als guanyadors.

En la final de promeses Pau i Ricardet aprofitaren els dubtes inicials de Vicent i Jaume, que isqueren nerviosos i un poc erràtics. Després s´agafaren, però ja era tard.

Més trofeus

A l´estiu encara li queden uns dies però en la pilota, a efectes esportius, l´estació ha acabat i ha donat pas a la d´hivern, tot i les mànegues curtes i les sandàlies.

Amb la nova temporada arriben les cites pròpies d´estes dates. Les més rellevants, els campionats individuals d´escala i corda i raspall, que comencen el divendres a Sueca i Piles respectivament. Ara entren en competició deu pilotaris per modalitat per a disputar la fase prèvia. Solament dos de cada disciplina accediran a la primera fase.

El mateix divendres arrancarà la segona edició del Trofeu Mixt Masymas. Serà a Genovés. En este cas es tracta d´equips, sis d´escala i corda i altres tants de raspall amb els millors professionals del moment. En la majoria de les jornades es jugarà a les dues modalitats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine