L'última setmana de juliol de 2017 serà recordada pels grans resultats recollits a Tavernes Blanques per la seleccions sub’15, sub’17 i sub’19 en el Campionat d'Europa de Pilota a mà.

Els xics i xiques han aconseguit medalles en totes les competicions i han quedat campions absoluts en xics (tres ors i dos plates) i les xiques (quatre ors i una plata), disputant les finals absolutes de totes les modalitats de joc, sumant un total de set ors i tres plates. Aquest triomf és el resultat del treball de les escoles i clubs juntament amb l'entrenament en els últims mesos dels nostres jugadors que han preparat de forma molt intensa aquesta gran cita internacional per a demostrar una vegada més el potencial del nostre esport autòcton.

Les seleccions femenines han aconseguit l'or en la modalitat de raspall, en la modalitat de Joc internacional. En la modalitat d´One Wall, s'ha aconseguit la plata en la categoria sub-15, i l'or en les categories sub-17 i sub-19. Les seleccions masculines han aconseguit l'or en la modalitat de Llargues, Joc Internacional. En la modalitat d´One Wall s'ha aconseguit un or en la categoria sub-19, i plates en les categories sub-15 i sub-17. Vicent Molines, seleccionador de la categories inferiors de la selecció valenciana: «Ens han fet vibrar amb partides espectaculars i han aconseguit que molts aficionats seguiren amb passió tota la competició. El seu joc, ganes, i arpa han fet que es milloren els resultats de competicions anteriors després de setmanes de durs entrenaments. Cal agrair el treball de tots els voluntaris del CPV Tavernes Blanques i entrenadors que ha sigut fonamental en aquest Europeu». La selecció d'Euskadi ha sigut la revelació, ja que era la debutant i ha aconseguit tres bronzes en aquesta edició. Al terme de la competició la selecció Valenciana va dominar el podi absolut seguida de les seleccions de Bèlgida, Holanda, Italia, Euskadi i França.