Individual Bankia

Seve també guanya a les figures

El campió de l´Individual sub-23 elimina a Néstor del torneig absolut

19.09.2017 | 13:36

Individual Bankia en la modalitat de raspall va completar ahir la tercera eliminatòria de la fase prèvia en el trinquet de Xeraco on Seve es va imposar a Néstor pel resultat de 25-10.

El campió de la competició sub-23 va dominar clarament la partida contra un altre jove que també busca consolidar-se però que és més habitual dels cartells de major rellevància. El de Villanueva de Castellón va estar imparable al dau mentre que el de Pego va oposar més resistència quan executava el traure. Tot i la superioritat del vencedor, va ser una bona partida.

Seve passa a la següent ronda de la fase prèvia, on es trobarà amb Dorín. Serà el pròxim divendres en el trinquet de Genovés, on també jugaran Canari i Brisca.

La pròxima partida, però, es disputa esta mateixa vesprada en el trinquet d´Oliva. Serà un duel entre rests, Moncho i Jeffry. Comencen a entrar en escena els especialistes. El guanyador tindrà a Josep com a següent rival.


Escala i corda

El mà a mà en la modalitat d´escala i corda completarà la tercera eliminatòria de la fase prèvia el divendres en el trinquet de Vilamarxant. El pilotari local, Monrabal, s´estrena contra Bueno, vencedor de la partida inaugural contra José Salvador (60-20). El de Meliana, que competeix per primera vegada en l´Individual, va rendir a gran nivell. Tot i la seua condició de mitger va destacar especialment en la feta de dau i els rebots.

Durant la setmana en curs el campionat també visitarà el trinquet de Benissa. Serà el diumenge per a la disputa de la partida entre Pablo de Sella i De la Vega.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine