Un davanter basc en el frontó de Xest

Cabrerizo participarà en la pròxima partida de festes

11.10.2017 | 12:47
De la Vega d´Almussafes.

La localitat de Cheste s´ha sumat a la dinàmica de fer coses diferents en el frontó, principalment convidant a jugadors de la pilota basca. Així serà el pròxim diumenge en el Frontón Barón de Cheste, en una jornada de portes obertes per a commemorar les festes locals (12.00 hores).

Cabrerizo II ha estat cridat per a provar sort amb una pilota distinta i en un espai prou més xicotet dels que sol habituar. Però diuen els organitzadors que és un davanter més que capacitat per a sorprendre i oferir espectacle.

Natural de Sòria, durant quatre temporades va defensar els interessos de l´empresa basca, Aspe. Però els seus assoliments més importants els ha aconseguit en les competicions de clubs, sobretot en el que dirigeix el mite de la pilota grossa, Titín III. En el seu palmarés figura un campionat del món, d´Europa Individual, d´Espanya i una Copa del Rei, així com nombrosos subcampionats.

Cabrerizo II gaudirà de l´ajuda d´un dels millors especialistes del frontó valencià, De la Vega. En la contra també apareixen dos dels millors de la pilota de tec, com Adrián de Museros, dominador de les competicions federatives, així com el professional Fageca.

Algemesí

El diumenge hi haurà una altra partida especial, que se suma a les ja conegudes dels individuals de raspall i escala i corda. Es jugarà a Algemesí i en la modalitat de galotxa. El cartell és immillorable, amb sis primeres figures del trinquet: Genovés II, Jesús i Carlos contra Miguel, Félix i Monrabal. Serà a les 17.00 hores en el Carrer Nou del Convent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine