01 de noviembre de 2017
01.11.2017

La nova Fundació ja pren decisions

Ahir es designaren tres nous patrons i es va aprovar el pressupost per a 2018

01.11.2017 | 12:10
La Fundació designarà el camí dels professionals de la pilota.
La nova Fundació per a la Pilota Valenciana es va constituir legalment fa uns mesos i a poc a poc anava prenent forma. Però va ser ahir quan va fer el primer gran pas per a estar totalment operativa. La previsió és començar a gestionar el món professional quan acabe l´any.

La seu de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esports va acollir la segona reunió del patronat, que té tres nous integrants: Josep Maria Cataluña, que va ser vicepresident de la Fundació Bancaixa a més d´un dels creadors i màxims valedors de la Lliga Professional, José María Soriano, expresident de Caixa Popular, entitat molt implicada amb la pilota, així com la periodista Amàlia Garrigós, responsable de projectes com el ´Mural de la pilota valenciana´.

Estos tres noms s´afegeixen als dels membres fundadors. La presidència correspon a José Daniel Sanjuán, també president de la Federació de Pilota Valenciana i de la Confederació Internacional. Els altres patrons nats són Josep Miquel Moya, Isabel García, Jordi Bueno i Joan Josep Sala, representants de la Generalitat, Diputació de València i els pilotaris professionals d´escala i corda i raspall respectivament. A més estan els patrons electes, on apareixen els principals patrocinadors de la pilota, cas de Bankia, Caixa Popular, la Fundació José Luis López, Masymas, Savipecho, Rolser i Pollos Planes, axí com Sebastià Giner, coordinador de la pilota en la Generalitat Valenciana.

Ahir també es va aprovar el pressupost per a 2018 i, segons informa la Federació, es va constituir la comissió executiva. Els reptes més immediats són «marcar les noves directrius del món professional, promocionar la pràctica entre les dones a nivell professional o realitzar estudis d´hàbits esportius relacionats amb la pilota valenciana».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine