INDIVIDUAL

El protagonisme torna a estar compartit

L´Individual d´escala i corda deixa ara pas als tornejos per equips. El Trofeu Mancomunitat comença a Guadassuar

01.11.2017 | 12:10
Puchol II va ser el representant dels participants en la presentació d´ahir a Alzira.

Una vegada acabat l´Individual, en la modalitat d´escala i corda cal deixar a banda la tercera persona del singular per a referir-se a un pilotari o altre i fer ús de nou del plural perquè tornen les competicions per equips. La responsabilitat i el protagonisme estan de nou compartits.

Durant novembre i desembre es completaran diferents esdeveniments de rellevància. El primer no es farà d´esperar. I és que esta vesprada comença en el trinquet de Guadassuar l´edició número quinze del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta. I ho fa amb artilleria pesada: Puchol II i Nacho mesurant les seues forces contra Francés, Santi i Tomàs II.

La segona semifinal, programada el pròxim diumenge a Alzira (11:30 hores), també ofereix confrontació de dos contra tres amb varis dels millors especialistes en les distintes línies: Pere Roc II i Félix contra Marc, Pere i Monrabal. El títol es decidirà el dimecres de la setmana vinent a Guadassuar.

El torneig es va presentar ahir en la seu de la Mancomunitat a Alzira, on Puchol II va ser el representant dels participants. El de Vinalesa anava a jugar amb Héctor, que és baixa per un virus estomacal. Ara tindrà menys tècnica davant però més pegada. «Héctor i Nacho són companys amb els quals m´entenc fenomenalment. Amb els dos jugue molt a gust», explicava en el moment de valorar el canvi.

La contra està sobretot compensada, amb un escaleter passador i dos dels referents al mig i la punta. Dos canoners que sempre pensen en el quinze. «És un equip complicat de superar en parella. Ho haurem de fer molt bé per a guanyar». El comentari era per a destacar el potencial dels rivals. Però Puchol II es veu amb possibilitats d´arribar a la final.

De la segona semifinal opina exactament igual però amb matisos. El resum és que el trio fa por i la parella estarà obligada a fer un recital, tot i que està més que capacitada. Però l´experiència li diu a Puchol II que poden passar dues coses amb el nom propi de l´eliminatòria, Pere Roc II, finalista el passat diumenge del mà a mà: «Pot succeir que es relaxe una vegada que ha passat la tensió de l´Individual. Però si manté el nivell, és una parella molt forta», explicava.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine