Els campions del món, les xiques medalla de bronze i la resta dels components que viatjaren a Colòmbia ja descansen en sa casa. El dissabte va acabar la competició però va ser ahir de matí quan arribaren a l’aeroport de Manises després de fer escales a Bogotà i Madrid.

La pròxima cita internacional serà el Campionat d’Europa, que es jugarà en estiu a Holanda. Serà l’edició número deu i l’objectiu, clar, és el títol absolut, que ara està en mans de Bèlgica, que ha sigut el principal rival en el mundial. Això pel que fa a la competició masculina perquè les xiques sí que són les vigents campiones.

I en el 2020 tocarà defensar la corona mundial i atenció perquè serà a Bèlgica el terreny menys propici per als interessos dels valencians. Sense cap dubte un gran repte però perfectament assumible.

El de Colòmbia ha sigut el segon mundial més exitós per a la Selecció, que s’ha fet amb els ors en llargues i joc internacional més un bronze en one wall. Solament el Mundial d’Argentina de 2002 va ser més productiu quant a medalles. Es van aconseguir els títols parcials en llargues, joc internacional i frontó més una plata en ‘manito’.