Massamagrell homenatja a Soro III

L´Ajuntament proposarà posar el seu nom al mini trinquet municipal

30.11.2017 | 12:09
Soro III en la final del passat Campionat Individual.

Després de diversos homenatges i felicitacions de les més altes instàncies, com la del president de la Generalitat, tocava el reconeixement en casa. Va ser en la nit del dimarts, quan l´Ajuntament de Massamagrell va felicitar en un acte públic al pilotari per la consecució del seu cinqué títol de campió individual.

A Massamagrell estan orgullosos del fet que Soro III passege el nom del poble pels trinquets de les tres províncies, a més gaudint de la condició de primera figura, ara de nou com a número u. I com que els seus registres ja són de llegenda de la pilota, en el consistori proposaran que el mini trinquet municipal de Massamagrell tinga el nom del pilotari.

El jugador es va mostrar tremendament agraït per la iniciativa però també pel suport que sempre ha tingut de l´Ajuntament. La família va ser l´altra part receptora de la seua gratitud en la seua intervenció.

L´actual repte de Soro III és proclamar-se campió del torneig d´escala i corda del Trofeu Mixt Savipecho. El dissabte disputarà la semifinal a Pelayo contra el seu rival en la final del mà a mà, Pere Roc II. Javi i Santi completen el cartell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine