PROFESSIONALS

El duel més esperat torna després de quatre mesos

Soro i Puchol s'enfrontaran demà en el trinquet de Guadassuar

12.12.2017 | 11:46
Soro III i Puchol II són els grans dominadors de la modalitat d´escala i corda des de fa diverses temporades.

El de Soro III i Puchol II és el duel que més interés suscita però feia quasi quatre mesos que els dos grans referents de l´escala i corda no es trobaven cara a cara vestits de blanc. Fins demà, quan coincidiran en el trinquet de Guadassuar amb Javi i Héctor com a respectius mitgers.

L´última vegada que van mesurar les seues forces va ser en una de les semifinals del Trofeu Festes de Sueca el passat 28 d´agost. Va guanyar Puchol II, que encara ostentava la condició de número u per ser el vigent campió individual.

Posteriorment arribaren els problemes en la mà del de Vinalesa i la necessitat de parar després de guanyar el torneig de frontó més important, el Trofeu Diputació de València.

La possibilitat de tornar a creuar-se en el camí va aparéixer amb l´arribada del Campionat Individual on la gran majoria de les quinieles apuntaven a una final entre els dos. Però Pere Roc II va fer saltar la banca en derrotar a Puchol II en quarts de final.

Després del mà a mà han coincidit en els cartells de diversos tornejos de prestigi però en cap han arribat a trobar-se. La de demà és, per tant, la primera vegada que es veuran les cares des que es va produir el canvi en el regnat de la disciplina per dalt corda.

Però no serà la de Guadassuar l´única cita destacada de la setmana. Sense anar més lluny, el trinquet de Massamagrell anuncia hui a altre escaleter de moda, Pere Roc II, contra un altre que mai passarà de moda, Genovés II. Això amb l´afegit de Salva i Félix. Ës a dir, hi ha ´partida de fira´ en la casa del Tio Pena.

En el raspall està sent bastant més fàcil presenciar el cara a cara entre els dos grans, Ian i Moltó. De fet, durant la setmana en curs s´enfrontaran en tres ocasions. Hui a Oliva, el divendres a Piles i el diumenge a Genovés.

Trofeu Arturo Bataller

Les dues primeres confrontacions corresponen partides del ´dia a dia´. La del diumenge serà la segona semifinal del Trofeu Arturo Bataller, que homenatja al constructor del trinquet de Genovés. Ian formarà amb Coeter II mentre que Moltó tindrà a Sanchis davant.

El trofeu començarà el divendres, el dia habitual de partida a Genovés. Sergio, Miravalles i Ricardet jugaran contra Pablo, Tonet IV i Raúl. Dos trios de primeríssim nivell copostos amb pilotaris locals amb l´excepció del rest de Barxeta. La final es jugarà el divendres 22.

Però si de cites especials es tracta, cal recordar que el pròxim dissabte comença en el trinquet de Pelayo la dècima edició del Trofeu Mestres d´escala i corda. Pere Roc II, Genovés II, Puchol II, Soro III, Javi, Santi, Félix, Pere, Carlos i Tomàs II han sigut els elegits en esta ocasió. Tots jugaran en la sessió del dissabte per a la disputa de les dues semifinals.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine