No és que estiguera assenyalat perquè la seua actuació no va ser tan dolenta com per a ser dilapidat. Però sí Puchol II, Nacho i Soro III acaben jugant barbaritats, la derrota és per un folgat 60-30 i qui va estar més bé discret va ser el de Finestrat, el més normal és que el públic isquera del trinquet de Vila-real dient que la corda s’havia trencat pel lloc del mitger.

Aixó va passar en la jornada inaugural de la Lliga Bankia d’escala i corda. Ahir va ser totalment diferent. Soro III i Santi es desplaçaren fins al trinquet de Benidorm on esperava l’equip local de Pere Roc II, Jesús i Carlos. I va guanyar la parella que representa a la ciutat de València per 60-40, amb el mitger com a gran protagonista.

Esta vegada sí que es va veure al Santi elèctric, ràpid i de poderosa pegada, a més ben dirigida. I el mèrit és més gran tenint en compte que el recinte de Benidorm és dels que tenen majors dimensions, la qual cosa complica la tasca d’un mitger que forma en parella perquè ha de cobrir més espais. I l’escaleter rival era un esquerrà i a més el pilotari que més juga en el recinte alacantí.

A la gran actuació de Santi cal afegir la del seu company, si bé este fet és l’habitual. Amb això, la parella va mostrar a Benidorm el seu vertader potencial: va ser un equip passador a més no poder amb capacitat per a acabar-la per poc que la situació siga propícia. El trio va complir però en el tram final va perdre eficàcia en atac. Fins al 45-40 es va mantenir ferm en l’intercanvi de colps i per moments va donar la sensació de poder ficar-se per davant. Però quan es va mullar la pólvora la parella va aprofitar per a tancar la partida i sumar els seus 3 primers punts. Amb la confrontació de Benidorm els sis equips han completat la segona de les cinc partides que tenen en la fase regular. Puchol II i Nacho, els únics invictes, encapçalen la classificació amb 6 punts. I Genovés II, Félix i Monrabal la tanquen amb zero. La resta de formacions igualen a 3 punts.

La següent partida es jugarà el dimecres en el trinquet de la localitta de Guadassuar on Puchol II i Nacho pràcticament podrien certificar la passada a la fase final. Enfront estaran Francés, Javi i Bueno, que aspiren a llevar-li el primer lloc als de Vinalesa.