La reballada va ser clau en la partida de la Lliga Bankia de raspall disputada ahir en el trinquet de Xeraco. I és que tots els jocs van caure des del dau i per tant es va imposar per 25-20 l’equip que va guanyar el sorteig, el de Villanueva de Castellón de Marrahí, Seve i Raúl. En la contra estigué el trio de Senyera de Moltó, Tonet IV i Lorja.

Tot i la superioritat dels que disposaven del traure la confrontació va ser de qualitat i els sis contendents tingueren el seu moment de protagonisme. Els restos més, per la rapidesa a la qual es va jugar, però les línies capdavanteres també obsequiaren al públic amb nombrosos colps i intercanvis de bella factura.

Els vencedors gaudiren de la regularitat que els va faltar en el dia del seu debut. Esta vegada no es van fer concessions i això s’ha traduït en dos punts més per a un total de tres, que situa als de Marrahí en tercera posició. Moltó, Tonet IV i Lorja, ara amb quatre punts, accedeixen al primer lloc de la taula. Com en la primera partida, a Xeraco demostraren que els tres afronten la competició en un moment més que òptim. Però poden millorar en l’acoblament de les línies. Hi hagué unes quantes situacions en les quals els va faltar comunicació per a deixar la pilota a aquell que la tenia més propícia.

Els dos primers jocs van caure ràpids i nets al dau. A partir d’ací va començar la batalla, que hi hagué, si bé el desenllaç sempre era el mateix: sumava qui havia pegat primer. El guió podria haver canviat amb iguals a 15. Moltó i els seus tingueren tres vegades val per a fer el joc 20 i passar al dau. Però finalment va valdre la reballada.

Satisfacció i ràbia

En el bàndol vencedor la satisfacció era màxima pel fet d’aconseguir la primera victòria, a més jugant a bon nivell. «Ha sigut una partida molt igualada. El de Xeraco és un trinquet molt ràpid i ‘dauer’ i hem tingut sort perquè hem començat al dau. L’equip de Moltó és molt fort però hem donat tots la talla. Hui hem jugat més tranquils i concentrats i s’ha notat», explicava Raúl en acabar la partida.

En la formació derrotada, per contra, la sensació era de «ràbia. Teníem val al rest per a fer el joc i no l’hem pogut acabar. És de veres que traguem un punt i això és positiu, però estem en mode competitiu i tenim ganes de guanyar la partida. Per això ens quedem en la ràbia de no poder guanyar tenint-ho bo», comentava Moltó

Descans fins al divendres

La competició descansa ja fins al divendres, quan es desplaçarà fins al trinquet de Genovés on l’equip de Senyera amb Ian, Canari i Ricardet s’enfrontarà al d’Almiserà de Montaner, Sanchis i Gabi. Els dos han debutat amb victòria si bé el campió individual acumula punts, pels 2 punts dels seus rivals.