Genovés II no tornarà a jugar una partida de la Lliga fins al dimarts de la setmana que ve. Però el pròxim dissabte ha estat requerit per a la disputa d’una nova edició del Trofeu Superdeporte, que com és tradició tindrà lloc en la catedral, el trinquet Pelayo.

El trofeu es completa a partida única, això sí amb un bon nombre dels millors professionals del moment. És el dia de l’any en el qual este diari agraeix en l’hàbitat natural de la família de la pilota la seua fidelitat. Ser obsequiats amb paraules com les de Genovés II és un motiu més per a continuar treballant: «Com a pilotari estic agraït SUPER perquè, des que va aparéixer, sempre ha parlat de pilota. Ja són molts anys els que porta a la vora de la pilota i trobe que fa una tasca boníssima», comenta.

Per a l’ocasió formarà equip amb Santi de Finestrat i Carlos i en la contra tindrà al campió individual, Soro III, que jugarà amb Raúl. Hi ha qualitat i potència a parts iguals. «Com a participant del trofeu estic encantat. El que més m'agrada és jugar i si són partides especials com la d'este dissabte, més encara. Crec que és un cartell que farà que el públic s'ho passe bé. Pot ser una gran vesprada de pilota», afig.