Pero era el diumenge per la vesprada quan es tancaven les finals del XXé Campionat Autonòmic d’Escala i Corda - gran premi AON en el Trinquet Municipal d’Onda amb les tres finals restants.

El programa del diumenge ens oferia la disputa de les últimes tres finals del campionat, en les quals es proclamaven campions el Paddock Riba-roja B, el CPV Lliria B i el Trinquet Torrent F, en les categories segona, tercera i quarta A respectivament. Varen ser tres enfrontaments plens d’intensitat i lluita que finalment es decidien per xicotets detalls, i es que es dona la casualitat que les partides es tancaren de manera idéntica, 60 a 45. En el cas de la partida de segona, Calles, Santi, Ruben Oscar feien que el trofeu de campions se n’anara cap a Riba-roja.

En la categoria de bronze, la joventut de Jesus, Edu i Nico els feia guanyar a un equip més veterà com es el de la Pobla, mentre que Torrent aconseguia altra copa de campions en quarta A, en aquesat ocasió davant el Xilxes B. Lliuraren els trofeus la tinent alcalde d’Onda, Encarna Ribes que estaba acompanyada pel regidor d’esports d’Onda, Paco Chalmeta, el vicepresident de la FPV, Pedro López, i la regidora de la Pobla de Vallbona, Iris Marco.