Les semifinals de la Lliga Bankia de raspall van començar ahir a Xeraco amb l’enfrontament entre els conjunts de Barxeta i Genovés. Els sis pilotaris es deixaren la pell a les lloses del trinquet de la Safor per tal d’aconseguir la seua plaça a la final que es disputarà el pròxim 25 de març al trinquet El Zurdo de Bellreguard. Però el premi gros l’aconseguí l’equip format per Moltó, campió de l’edició anterior, i els seus companys Tonet IV i Lorja, en guanyar 25 per 15 als seus rivals.

El color blau inundà el trinquet en veure com l’equip de Sergio, Coeter II i Néstor aconseguia sumar els dos primers jocs, començant estos des del rest, a priori la part més complicada. Moltó no es trobava còmode i, tot i el bon fer dels seus companys, no acabaven de quallar la partida desitjada.

Però davant el perill que el trio de Genovés s’escapara, el portent físic de Barxeta es va despertar i desplegà el seu potencial per tornar a repetir el que ja aconseguí en 2017, jugar la gran final de la competició més important per equips. Tres jocs seguits rojos van pegar la volta a la partida.

Amb iguals a 15 al trinquet, Sergio no es trobava tan còmode com al principi i ni l’experiència del mitger de Simat de la Valldigna, Coeter II, ni Néstor, pogueren salvar la situació i evitar que els contrincants sumaren un últim joc net per tancar la jornada de Lliga.

Ara Moltó i els seus hauran d’esperar fins al dissabte per conéixer els seus rivals, que eixiran de l’enfrontament entre els trios de Senyera i La Llosa de Ranes, partida que es disputarà a esta última localitat.