Dissabte passat a Bellreguard. Moltó jugava amb Seve contra Mario, Sanchis i Roberto i en el tercer joc va haver d´abandonar per una punxada en la cama. Millor dit, uns quants, perquè no es va retirar en el primer avís. "M´ho estava passant bé jugant i volia continuar. En eixe moment no pensava en la final de la Lliga. Però en fer el traure, ja era la tercera vegada que notava el dolor, cada vegada més fort, i m´ho vaig deixar", explica.

La vertadera preocupació va arribar a la nit, quan, en paraules del jugador, "tenia la cama com un pernil». Però les primeres proves han descartat que hi haja trencament. Encara s´ha de fer unes altres més exhaustives, quan la inflamació siga menor, però el defensor del títol és optimista. "No hi ha hemorràgia i tampoc em fa mal en caminar. D´un dia per a l´altre he millorat molt. El més probable és que siga una sobrecàrrega", apunta.

De confirmar-se la sospita, probablement hui, Moltó descarta ajornar la final. "Fins al diumenge veig que hi ha temps suficient per a recuperar-me i preparar la partida, però esperaré fins al dijous per a dir si estic en condicions", diu. La final és l´única partida de la Lliga que es pot ajornar i solament per lesió.