El trinquet de Vilamarxant va acollir ahir la reedició de la final de la Lliga Bankia d’escala i corda. De nou guanyaren els ara ja campions, Pere Roc II, Jesús i Carlos. Però esta vegada, Francés, Javi i Bueno estigueren bastant per davall de les seues possibilitats i cediren pel tanteig de 60-30.

En el començament de la partida sí que va paréixer que s’anava a repetir l’espectacle viscut el diumenge anterior a Pelayo. Els dos trios isqueren carregant i costava concretar el quinze per les constants restades dels de l’altre costat de la corda. Però va ser qüestió d’un parell de jocs.

A partir del 30-20 favorable als de Pere Roc II, la partida va ser cada vegada més roja. Els campions no donaren opció als rivals i al cap de poc ja tenien encarrilada la victòria en situar l’electrònic en 45-20. El tram final va ser quasi un tràmit, si bé cal assenyalar que els perdedors continuaren tirant-li, però amb escassa fortuna.

A falta d'igualtat, el més destacable va ser l’actuació de Jesús. El mitger de Silla continua en estat de gràcia. Ho passa tot, i a la mínima tanca el quinze des de qualsevol posició i amb diferents rematades.

Carlos també va estar molt participatiu, més que en la final. Al seu lluïment va afavorir el fet que els d’enfront no van disparar com a Pelayo. Com que el punter de Genovés es va veure més alliberat en la defensa es va poder prodigar bastant en atac i va tindre un alt percentatge d’encert en les seues accions.

I Pere Roc II, com sempre: segur, letal en la feta de dau i ficant tensió als companys per poc que comprove que deixen respirar contraris. Va tornar a ser el líder.Sessió solidària

Hui també hi ha una cita més que destacada, en este cas en el trinquet Pelayo, on s’ha programat una jornada solidària: els beneficis de la taquilla es destinaran a la Casa Caridad de Valencia.

La iniciativa és conseqüència del conveni de col·laboració que van signar la Fundació i Supermercats masymas el passat dimarts. Gràcies a este acord es garanteix la continuïtat del Trofeu Mixt, un dels tornejos més rellevants de la temporada. A més es promouen sessions com la d’esta vesprada, en la qual, a més presenciar bona pilota, s’ajudarà a gent sense recursos.

Per a aconseguir que la partida siga més que atractiva i, per tant, que hi haja una gran afluència de públic, s’ha requerit la presència de cinc figures que garanteixen l’espectacle. Puchol II i Genovés II encapçalen els equips. El de Vinalesa jugarà en parella amb Héctor. La tècnica serà la principal basa d’este equip. I el fill del mite formarà en trio amb Pere i Tomàs II. Ací hi ha força i qualitat a parts iguals.