Marc serà baixa esta vesprada en el Trofeu Mixt Masymas per unes molèsties en el muscle, però ahir encara no es coneixia l’abast exacte de la lesió.

L’escaleter es va fer mal el dimecres durant la disputa del Trofeu Primavera de Guadassuar. En la primera semifinal va estar incommensurable i amb Santi va superar a Pere Roc II i Jesús per un joc, en una eliminatòria magnífica per part de les dues parelles. Però, segons es va saber ahir, en el tram final de la confrontació va notar una molèstia en el muscle.

Tot i el contratemps, el de Montserrat va disputar la final i en cap moment va fugir de la pilota, si bé és cert que el seu rendiment no va ser com l’oferit en la partida anterior. Ara es sap la raó, si bé ningú ho podia sospitar perquè els rivals, Puchol II i Carlos, estaven jugant de meravella.

Marc es troba a l’espera de ser sotmés a unes proves que determinen el diagnòstic definitiu. La direcció esportiva de la Fundació no s’ha pronunciat al respecte, però es confia que no siga alguna cosa important. Si es compleix esta previsió inicial més favorable, el rest recuperarà el seu lloc en el torneig si el seu equip passa a semifinals.