Marc no va poder debutar el passat divendres en el torneig d’escala i corda del Trofeu Mixt Masymas i, de moment, no es preveu que puga recuperar el lloc en el seu equip, que a hores d’ara seria semifinalista en condició de millor derrotat, si bé està l’espera del que passe en la jornada definitiva de demà a Guadassuar.

Els serveis mèdics sospiten que l’escaleter de Montserrat pateix una bursitis en el muscle dret,’escaleter de Montserrat però el diagnòstic definitiu es coneixerà quan es tinguen els resultats de la ressonància a la qual va ser sotmés ahir.

Marc es va lesionar el passat dimecres en el trinquet de Guadassuar i des d’aleshores ha hagut de guardar repòs absolut. Ahir, el jugador assenyalava trobar-se molt millor, però les molèsties continuen en la part anterior i posterior de la zona afectada.

Altre pilotari que acaba d’ingressar en la infermeria és Raúl de Godelleta, que el dissabte es va fer mal en el costat mentre jugava a Pelayo. En el transcurs de la partida va notar una punxada que li ha obligat a parar de jugar. En principi s’espera que no siga res important, però hui serà sotmés a una ecografia per a conéixer l’abast exacte de la lesió.