Diuen que la veterania és un grau i Carlos va fer ús del seu major recorregut i experiència en les cites de rellevància per a ser el protagonista més destacat del desafiament que es va disputar ahir a Vila-real, on el de Genovés i De la Vega superaren a José Salvador i Álvaro per 60-40.

Durant la primera meitat va dominar la parella derrotada. Els escaleters igualaven en fiabilitat i capacitat per a passar la pilota mentre que davant, Álvaro trobava el quinze amb més facilitat. Amb esta diferència d’eficàcia en atac, el marcador es va posar en 20-35.

I la situació va variar. Darrere es mantenia la capacitat de treball per al company i les bones mans, però davant, Carlos va millorar considerablement les seues prestacions. Els després vencedors remuntaren i es posaren per davant 45-40. Va ser aleshores, en el moment de més pressió, quan el mitger de Genovés va superar clarament al seu homòleg de Massalfassar.

Inauguració

La localitat de Muro d’Alcoi inaugura hui el trinquet municipal, una instal·lació modesta, però adequada per a satisfer les necessitats dels aficionats locals. En un futur, el consistori té previst millorar la llum artificial i cobrir el recinte. Ja s’han demanat subvencions a la Generalitat Valenciana per a tal efecte.

Per a l’ocasió s’ha programat una sessió en la modalitat de raspall que començarà amb una partida femenina. A continuació, torn per als millors professionals d’esta modalitat, amb el campió individual, Ian, encapçalant el cartell. El de Senyera formarà amb Tonet IV i Leandro III mentre que en la contra estaran Sergio, Sanchis i Ibiza.