Un poc més de dues setmanes ha hagut d’estar Marc mirant els bous des de la barrera a causa d’una bursitis en el muscle del braç dret.Marc Dins del mal, la lesió ha sigut la més lleu que podria haver sofert, perquè per moments es va témer per un trencament.

El de Montserrat reapareixerà esta vesprada a Borriana i la tornada no serà ni molt menys plàcida perquè enfront tindrà a dos dels rivals més complicats: un rest que sempre obliga a jugar incòmode, cas de Genovés II, i un dels mitgers del moment, Jesús.

Això sí, Marc també comptarà amb un company de garanties, Nacho. No podia ser d’altra forma contra una parella de tanta entitat. El potencial de la contra és bona mostra del fet que el pilotari arriba en plenitud i sense la necessitat de rodatge.

Marc podria haver avançat uns dies la reaparició, però ha estimat oportú dedicar tota la setmana passada a entrenar fort per a tornar al nivell que estava quan es va trencar. Va ser el passat 18 d’abril durant la disputa del Trofeu Primavera de Guadassuar. El contratemps va impedir que l’escaleter jugara el Trofeu Mixt Masymas, on anava a formar equip amb Santi i Bueno.