La Lliga de Llargues ja coneix als seus semifinalistes

Conclosa la Lliga regular, les partides d’anada es jugaran al mes de juliol

Una imatge de la final de l'any passat a Calp

Una imatge de la final de l'any passat a Calp / Fedpival

La 38 Lliga de Llargues Trofeu Diputació d'Alacant va tancar el passat cap de setmana la 1ª fase de lliga regular de la competició, en la qual s'han decidit els equips semifinalistes. Els enfrontaments de semifinals de la primera, segona i tercera categoria es disputaran els caps de setmana del 9-10 de juliol l'anada i el 16-17 la tornada, mentre que, la categoria de juvenils els enfrontaments se celebraran el 2-3 i el 9-10 de juliol.

En la màxima categoria de Llargues els quatre equips que s'han classificat per a les semifinals són Parcent A, Sella, Murla i Benidorm. Tot i que aquests equips estan certificats, encara no es coneixen els enfrontaments, ja que aquests estan pendents d'una partida ajornada que té l'equip de Sella. En cas que guanye aquesta partida que disputarà contra el Top Recambios Castells, els de Sella acabarien primers i s'enfrontarien a Benidorm, mentre que l'altre enfrontament seria Parcent A contra Murla.

Àngel jugador de Parcent A.

Àngel jugador de Parcent A. / Fedpival

En la segona categoria de Llargues, els equips que tenen certificada la seua posició són Orba B i Mutxamel que han quedat primer i segon respectivament, mentre que el tercer classificat d'aquest grup que jugarà contra Orba B es coneixerà després de la disputa d'un parell de partides que estan ajornades. Els dos equips amb possibilitats de classificar-se tercers són El Campello i Orba A. Mentre que, el quart equip que jugarà semifinals serà Pelayo B que ha quedat campió del grup de València i s'enfrontarà a l'equip de Mutxamel.

Toni Bou jugador de Sella.

Toni Bou jugador de Sella. / Fedpival

En tercera categoria, els quatre equips que disputaran les semifinals són Top Recambios Castells, Vall de Laguar, Sant Vicent i Orba, tot i que els enfrontaments de qui jugarà contra qui encara no es coneixen, perquè Sant Vicent té una partida ajornada que pot fer que canvien els tres primers classificats de posició. Finalment, en juvenils Orba s'ha classificat com primer i s'enfrontarà a La Vila Joiosa quart classificat, mentre que Sella que ha sigut segon jugarà contra Parcent que ha tancat la seua classificació com a tercer de grup.

Santi jugador de Relleu

Santi jugador de Relleu / Fedpival