Comença la concatenació de trofeus d’estiu

El de Dénia es suma al ja començat de la diputació d’Alacant

Félix, en la final de l’any passat del Trofeu de Dénia

Félix, en la final de l’any passat del Trofeu de Dénia / FPV

J. Cano

Ara sí que va de bo a la temporada d’estiu. El Trofeu Diputació d’Alacant va ser el primer a arribar el passat divendres i es quedarà fins al 31 de juliol, encara que conviurà amb uns altres, de format més curt, però igualment interessants pel fet de reunir en poques jornades a equips del màxim potencial.

Un d’estos tornejos, el Trofeu de Dénia, ja en té cartell. Començarà este divendres amb la semifinal que enfrontarà a Puchol II i Hilari contra Francés i Félix. Magnífica manera de començar, amb el cinc vegades campió individual i la figura local, que no podia faltar al torneig del seu poble, menys encara en l’any de la seua retirada. 

La segona semifinal es disputarà el diumenge de matí, en este cas amb Giner i Pere enfrontant-se a Pere Roc II i Tomàs II. Un altre cartell de fira, a més amb pilotaris amb molt de tiró entre l’afició local per la seua condició de primeres figures i per ser naturals de la Marina.

En la mateixa modalitat d’escala i corda, en poc de temps arribaran uns altres com el Trofeu de Torrent, que es va deixar de jugar quan la pandèmia va castigar més fort. O el Tio Pena de Massamagrell, clàssic entre els clàssics, així com els de la Pobla de Vallbona i Vilamarxant. També el Diputació de Castelló, encara que este tindrà una durada més llarga que les dos semifinals i la final.

En raspall, prompte ha d’arribar el Trofeu Castelló de Rugat i poc després els de Xeraco i Castelló, sense oblidar-nos del tradicional Gregori Maians d’Oliva. Els incondicionals de les tres parets també tindran el que abans es coneixia com a Trofeu Diputació de València de frontó, encara que enguany estrenarà nom.